Butiksinformation

Team Sportia Östersund ägs och drivs idag av andra och tredje generationen lokala sporthandlare. Bolaget Frösö Sport grundades 1952 och låg på Frösön fram till 2004, då vi flyttade verksamheten till Lillänge Köpcentrum i Östersund.

När du besöker oss möts du av serviceinriktad och kunnig personal, som har dig som kund i fokus. Vi har som ambition att genom ett lokalt präglat sortiment och förmånliga mervärden till dig som kund, vara förstahandsvalet bland stadens sportbutiker.

Vårt sortiment består till största delen av produkter inom våra fokuskategorier; längd, cykel, löpning, aktiv fritid, träning och En svensk klassiker.

Ett urval av de mervärden vi erbjuder dig som kund är:

Vi tar sportbranschen till nästa nivå: Vi säljer inte bara produkter, utan vi säkerställer även att du som kund använder din utrustning på rätt sätt och är nöjd med den (kontakta oss för mer utförlig information och villkor).

Certifierad En svensk klassiker-butik: Vi hjälper dig med utrustning, tips och råd inför alla klassikerlopp.

Boka personlig säljare: För dig som i lugn och ro vill ha hjälp av en egen säljare som hjälper dig hitta utrustningen just du behöver.

Klubb- & företagsförsäljning: Vi har säljare som hjälper dig med ditt behov till din förening eller ditt företag.

Service & verkstad: Vår kunniga personal servar din utrustning i vår verkstad.

Gilla oss på Facebook (Team Sportia Östersund) och följ oss på Instagram (teamsportia_ostersund) för att få nyheter, erbjudanden, tips och råd!

Kontakta oss mer än gärna, via telefon, mail eller sociala medier för frågor eller funderingar.

Välkommen!

Mats och Douglas med personal.

Vägbeskrivning till butiken

Skriv in din adress eller postnummer nedan, så hjälper vi dig att hitta närmaste väg till butiken.